Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bærekraft

Som en ansvarlig aktør innen våre fagområder, jobber vi kontinuerlig med klima, miljø, etikk, HMS, mangfold og Åpenhetsloven. Vi sørger for at bærekraft er integrert i alle våre prosesser og planer for å sikre en bedre fremtid.

Ragnvald Moe AS er en del av Håndverksgruppen AS. Les mer om bærekraft i Håndverksgruppen her

 

Åpenhetsloven – vårt arbeid mot menneskrettigheter og anstendig arbeidsforhold

Håndverksgruppen er omfattet av Lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold (åpenhetsloven). Loven skal fremme virksomhetens respekt for menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, samt sikre allmennheten tilgang på informasjon.

 
Les vår redegjørelse

Her på nettsiden ligger vår redegjørelse lett tilgjengelig for alle som ønsker å lese den. Ved å trykke på knappen under får du full tilgang til dokumentet. I redegjørelsen går vi i dybden på risikovurdering, planlagte og gjennomførte tiltak. Den vil bli oppdatert årlig og ellers ved vesentlige endringer i informasjonen som fremgår her.

 

Logg inn